Bu Blogda Ara

25 Mayıs 2015 Pazartesi

Evde Bronzlaşma Yöntemleri

Bronz görünümüne sahip olmak her kadının hayalindeki bir ten rengidir. Sadece yaz aylarında güneş ışınları ile yanarak değil kışın da evde bronzlaşma yöntemleri bulunmaktadır. Bu yöntemler sayesinde kişiler uzun saatler boyunca güneşin karşısında zaman geçirmeden de bronzlaşabilmektedir. Henüz denize gidemeyenler için de ideal bir yöntem olan evde bronzlaşmak tamamıyla bitkisel ürünlerden oluştuğu için hiçbir şekilde vücuda zarar da vermemektedir. Her yaştan kişinin kolaylıkla uygulayabileceği bu yöntem ile artık evinizde kendi ellerinizle bronzlaşabilir çikolata görünümlü bir tene kavuşabilirsiniz.
Kışın evde bronzlaşmak için ne yapılır? Diye soracak olunursa, yapılması gereken en kolay ve güzel sonuç veren yöntemlerden olan havuç yağı, kakao yağı, buğday yağı, susam yağı, kayısı yağı ve badem yağı gibi doğal yağlar ile bronzlaşmaktır. Bu yağlar ile kısa bir sürede bronzlaşmanızın mümkün olmasının yanında kış aylarına kadar kalıcı bir etkiye sahip olması da bu yağların mucizevi etkisinden kaynaklanmaktadır. Bu doğal yağları günlük düzenli olarak uygularsanız kalıcı bir bronzluğu elde etmiş olmaktasınız. 
Kışın evde bronzlaşmak için ne yapılır? Sorusuna yine verilebilecek bir cevap olan, bu formüllerin yanı sıra bazı meyve ve sebzeleri tüketerek de bronzlaşmanız mümkün olmaktadır. Bu gıda maddelerinin arasında karpuz, kavun, peynir, havuç, şeftali, kayısı gibi ürünler bulunmaktadır. İçerlerindeki vitaminler sebebiyle bronzlaşmaya fayda sağlayan bu ürünler hem sağlığınız hem güzelliğiniz için birebir etkiye sahip.
Bronzlaşmak için ille de saatlerce güneşin altında kalmanıza ya da solaryuma girmenize gerek yok! 
Kışın evde bronzlaşmak için ne yapılır? Sorusuna vermiş olduğumuz cevaplar ile doğal yollarla bronz bir tene kavuşmanız sizin ellerinizde. Bu basit ipuçları ile dilediğiniz tene kavuşabilir ve güneşin altında saatlerce yanmadan kavruk bir ten elde edebilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder