Bu Blogda Ara

3 Haziran 2015 Çarşamba

Banyo Temizliği İçin Pratik Bilgiler

Banyonuz Evinizdeki En Çok Mikrop Barındıran Alanların Başında Gelmektedir. Banyonuzun Dekorasyonunda Seçebileceğiniz Aksesuarların Temizlenmesi ve Banyonuzun En Az Haftada Bir Detaylı Bir Şekilde Yıkanması Gerekmektedir. Şimdi Sizlere Banyonuzun Temizliği Hakkında , Pratik Bilgiler Vereceğiz, Bu Bilgileri Uyguladığınız Taktirde Banyonuzun Daha Hijyenik Olmasını Sağlayacaksınız.

Klozetlerin Temizliği : Klozetler günlük hayatta sıklıkla kullandığımız, ve sürekli temizlenmesi gereken bir banyo aksesuarıdır.Banyo klozeti temizlemek oldukça zordur, detaylı bir temizlik için mikrop öldürücü temizlik ürünlerini kullanmanız , klozet kapaklarını detaylı bir şekilde temizlemeniz en önemli unsurlardan biridir.Klozet temizliği yaparken muhakkak plastik bir eldiven kullanın, Klozet kapağınızı çok iyi bir şekilde temizleyin. Banyobanyo İnternet Sitesinde yer alan klozet kapaklarından eğer evinizde kullanıyorsanız kir tutmaz özelliği ile kolayca temizleyebilirsiniz. Klozet kullanımı yaparken klozetlerdeki mikropları temizlemek için , sprey temizleyicilerde kullanabilirsiniz.

Kola Zararlı bir madde olmasına rahmen, klozetlerinizdeki çıkmayan lekeleri kola dökerek  2-3 dakika bekledikten sonra temizleyerek çıkartabilirsiniz.

LAVABO TEMİZLİĞİ : Lavabonuzda Banyonuza Her Girdiğiniz Kullandığınız Bir Araçtır, kola veya Amonyaklı Su İle Temizleyebilirsiniz. İnce Temizlik Gereken Yerlerde Temizlik İçin Ayıracağınız Diş Fırçası İle Temizliğini Yapabilirsiniz. 

BANYONUZDAKİ FAYANS VE SERAMİKLERİN TEMİZLENMESİ : Banyonuzdaki Fayans ve Seramikleri Temizlemeden Önce Banyonuzda Sıcak Suyu Açarak Banyonun İçerisinde Biraz Buhar Yaptığınız Taktirde Kirlerin yumuşamasını Sağlamış olursunuz, yumuşan kirleri daha kolay çıkartabilirsiniz. Yada Banyonuzun temizliğinde buhar püskürtmeli temizleyici makinelerle temizlik yapabilirsiniz. 

BANYO AYNALARI VE DEKORATİF BANYO AKSESUARLARI TEMİZLİĞİ : Banyo Aynalarınızı ve Dekoratif Banyo Aksesuarlarınızı Cam Bezi ve Hassas Temizlik Bezleri İle Temizleyebilirsiniz. Banyo Aynalarını Günde Bir Kez Silmeniz durumunda daima daha parlak ve hijyenik olacaktır, dekoratif banyo aksesuarları temizliğinde temizlik için ayırdığınız diş fırçası ile temizliğini sağlayabilirsiniz.

TUVALET FIRÇASI TEMİZLİĞİ : Tuvalet Fırçanız Mikroplarla En Çok Temas Halinde Olan Bir Ürün olduğu için Temizliğinde Muhakkak Çamaşır Suyu Gibi Mikrop Öldürücü Detarjanlar Kullanmanızı Tavsiye Ederiz. Tuvalet Fırçanızı Senede 2 Kere Değiştirmenizde Fayda Vardır. Tuvalet Fırçasını Temizlerken Bir Kabın İçersinde , 10-15 Dakika Çamaşır Suyu Gibi Bir Su Haznesinde Bekletiniz.

PVC BANYO PERDESİ ve TEKSTİL BANYO PERDESİ TEMİZLİĞİ : Pvc Banyo Duş Perdelerinizi Küvet İçinde Yıkayabilrisiniz, Tekstil Duş Perdelerini Çamaşır Makinelerinde 30 Derecede Yıkayabilirsiniz. Yıkadıktan Sonra Tesktil Duş Perdelerini Ütüleyebilirsiniz. 

DİŞ FIRÇASI ve DİŞ MACUN KABI TEMİZLİĞİ : Diş Fırçası ve Diş Macun Kabı Temizliği Önemlidir, Bakterilerin Türediği Bu gibi Ürünlerde, Temizliği Sık Sık Yapmanızda Fayda Vardır. Eğer Mümkünse Diş Macun Kapları ve Diş Fırçalıklarını Çamaşır Suyunda İyice Beklettikten Sonra İyice yıkayarak mikropların kırılmasını sağlayabilirsiniz.

DEZENFEKTE CİHAZLARI KULLANILARAK TEMİZLİK YAPILMASI : 
Dezenfekte Cihazları Kullnarak Banyonuzda , Kullandığınız Traş Makinesi Parçalarını, Tarak , Makas gibi Aletleri Dezenfekte Makinesine Yerleştirerek , 100 Derece Sıcaklıkta Mikroplardan Arınmasını Sağlayabilirsiniz.

BANYO HALILARI TEMİZLİĞİ : Banyo Halılarınızı Çamaşır Makinesinde 30 Derecede Yıkayarak Temizleyebilirsiniz. Eğer Bambu lifinden üretilmiş bir banyo halısını çamaşır makinesinde yıkamak isterseniz sadece halıyı çamaşır makinesinin haznesine yerleştirmenizi öneriyoruz, bambu halılar % 70 Su emme özelliğine sahip oldukları için ağırlık yapabildiklerinden makinenizin rahat yıkayabilmesi için bambu halıları tek tek makinede yıkamanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder